Reizigersverhalen

Shambles - 14:00-22:00
26-08

Reizigersverhalen is een uniek eenheid van muziek en theater. Eigen composities van Joshua Aaron worden afgewisseld met intrigerende verhalen van op reis, verteld door Melanie Leeflang. Ondersteund door een band en orkest vormt zich samen een dynamisch en meeslepend geheel.

Ondanks de titel van dit stuk, gaat lang niet alle muziek van Joshua gaat over reizen. Joshua schrijft zijn gevoel van zich af met liedjes over liefde of eenzaamheid, heimwee of reisdrang, over het verlies van zijn moeder, maar ook over situaties, waar eenieder herkenning in kan vinden. De muziek van Joshua varieert van luisterliedjes tot instrumentale climaxes en dit alles neemt je, zoals de titel suggereert, mee op reis.

www.JoshuaAaronMusic.com

"Het was klein, het was groots, het drong door tot m’n ziel, kon als bezoeker jos’ ziel bijna aanraken, het was zo doordacht en compleet. Kippenvel vanaf de eerste seconde"
-

Joshua legt zijn ziel bloot in zijn muziek. De verhalen van Melanie geven de luisteraar de kans om zich helemaal mee te laten slepen. Soms zetten de verhalen van Melanie de luisteraar totaal op het verkeerde been. Een grappige situatie kan gevolgd worden door een nummer, die je naar de keel vliegt. De spanning is om te snijden, zo erg, dat het applaus soms net iets te lang op zich laat wachten.

"Ik zat die avond op het puntje van mijn stoel om niets te hoeven missen"
-
Reizigersverhalen - Trailer theatershow