De Mobiele Eenheid

SMF terrein - 14:00-22:00
23, 24, 25 & 26-08

Riddum en Biet

De Mobiele Eenheid is een duo dat een verrijdbare show brengt rond het fenomeen slagwerk . Op een “ Van der Lely” invalidebromfiets uit 1967 met drum-aan-stel-hanger toeren Dennis en Henk rond, en waar het leuk is…. daar wordt gestopt, en start de theatrale reis over “Riddum en Biet”.
Tijdens de show wordt samen met het publiek naar een hoogtepunt gewerkt. Zaken als luchtdrummen, oraal drummen, breekpunt, en de “ros-erop-los finale “ zorgen voor een percussief groepsgevoel bij publiek en spelers.
Meedoen is een must en als de mannen doorslaan zijn er zelfs echte prijzen te winnen! Vandaar ook dat elke show weer anders is.

Voor de toevallige passant kan De-Mobiele-Eenheid volkomen onverwacht opduiken. Dennis en Henk slagen er telkens in om onderweg de nodige avonturen te beleven en hilariteit te veroorzaken. Van pech onderweg, tot ruzie over de paraplu, tot taferelen bij de pin-automaat. Met een beetje geluk treft je ze zomaar ergens aan. En als aan publiek achteraf gevraagd wordt waarom men zo bloost en gelukzalig grijnst, is er maar één verklaring; “er was een confrontatie met De Mobiele Eenheid!”

www.de-mobiele-eenheid.nl